Həmin qazanc mənim üçün bir dönüş nöqtəsi oldu. Artıq hər dəfə hava limanında gözləyəndə, uçuş gecikəndə,
mostbet aviatör açır, oynayırdım. Bəzən qazanırdım, bəzən uduzurdum, amma həmişə limitimi bilirdim. Gündə maksimum 30 avro qoyurdum, qazansam da, çox oynamırdım. Mostbet aviatör mənim sevimli oyunuma çevrildi. Bir neçə ay ərzində təxminən 2000 avro qazandım. Bu pulla özümə yeni saat aldım, bir də anama hədiyyə. Anam zəng vurdu, dedi "hardan aldın bu qədər pulu?" Mən də dedim "işdə mükafat aldım, satışları artırdım". Yalan danışmaq istəməzdim, amma həqiqəti desəm, narahat olardı. Ona görə də belə dedim. İçimdə bir az günah hissi var idi, amma anamın sevinci hər şeyə dəyərdi.
Bir gün işdə həmkarım Rəşad mənə dedi ki, "sən nə vaxtdan belə şanslısan, həmişə gülümsəyirsən?" Mən də dedim ki, "həyat gözəldi, işim var, səfərlər edirəm, niyə gülümsəməyim?" Amma içimdən dedim ki, kaş bilsəydi. Sonra bir gün Rəşadla söhbət edirdik, ona bu təcrübəmdən danışdım, əvvəl inanmadı, dedi "yox, ola bilməz, bunlar hamısı fırıldaqdı". Mən də ona izah etdim ki, fırıldaq deyil, sadəcə bilmək lazımdı nə vaxt dayanacağını. Ona mostbet aviatör oyununu göstərdim, dedim "bax, özün yoxla, kiçik məbləğlə başla". Bir neçə gün sonra mənə zəng vurdu, həyəcanlı səslə dedi ki, "qardaş, mən də qazandım, 50 avro qazandım". Güldüm, dedim "bax, dedim sənə". İndi bəzən birlikdə oynayırıq, bir-birimizə yazırıq, nə qazandığımızı deyirik. Bu bizim dostluğumuzu daha da möhkəmləndirdi.